Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting

Gerard Janssen

28 juli 1948 — 19 juni 2020

Hij heeft met veel toewijding, passie, en liefde de uitwerking van de Persoonlijkheid Test tot de dag voor zijn overlijden gedaan. Veel mensen hebben daar veel inzichtingen gekregen over hoe zij naar zichzelf kunnen kijken en betere relaties met anderen en vooral met zichzelf konden onderhouden, verbeteren, dat kon leiden naar meer geluk in het leven. Vijdag 19 juni is zijn fysieke bestaan in dit leven beëindigd, hij is nu in het licht van Liefdeslicht. Voor zijn werk is er geen vervanging. In dankbaarheid en in liefde gaan wij hem en zijn wijsheid erg missen. Vanuit andere sferen zal zijn Ziel, Bewustzijn, Geest ons begeleiden.

Zelf beschrijving

Gerard heeft zijn wortels in het bedrijfsleven. Na zijn studies Economie, Marketing en Psychologie ging hij aan de slag om mensen en organisaties beter te laten functioneren: "mensen helpen zichzelf terug te vinden binnen het proces, waardoor zij zich beter gaan voelen en met groter plezier hun werk doen en daardoor zich gelukkiger voelen in hun situatie" was steeds het uitgangspunt.
Vanuit deze optiek is hij overgestapt naar de spirituele hulpverlening.
"Ik wilde mijzelf verdiepen, door samen met andere een ontwikkelings-proces aan te gaan, om zo samen te groeien."

Gerard heeft daartoe vele opleidingen en studies van leraren en meesters mogen ontvangen. Zoals op het gebied van verschillende Meditatie technieken, Yoga, Reiki, Zen, Quantum Touch, Munay-ki en vele anderen.

Hij werkt vanuit het principe
"Alleen geven is belangrijk".

Gerard Janssen
Thimo en het kind
Het Kind "in mij" en Thimo
helende handen
"VER"-"LICHTING"
Munay chakras
ALLES IS ENERGIE

Web Design
* Online