Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting

Inleiding Initiaties van Munay-ki


De inwijdingen van Munay-ki zijn gebaseerd op de traditionele inwijdingspraktijken van de sjamanen van de Inca's en van de volkeren uit de pre Incatijd, van de Andes en de Amazone. Deze kennis, wijsheid, is door generaties bewaard gebleven door de eeuwen heen, en NU is de tijd gekomen dat zij aan de rest van de mensheid kunnen worden overgedragen. De Quero's uit Peru, afstammelingen van de Inca's, weten dat ook. Hele grote natuurlijke cycli naderen hun einde, om een nieuwe cyclus te beginnen, helemaal opnieuw, vanaf het begin, want voor hen is alles cyclisch. Deze cycli ontwikkelen zich spiraalvormig, steeds op hogere niveau's,naar hogere dimensies. Een nieuwe wereld, een nieuwe mens, op een hoger bewustzijn niveau: van Homo Sapiëns naar Homo Luminus.

Wij zijn allen in staat om naar een hoger niveau van bewustzijn te gaan en de Munay-ki kan nu iedereen bereiken en daardoor deze stap helpen te nemen, op een zachte liefdevolle manier.

Duizenden hebben inmiddels de initiaties van Munay-ki gekregen en geven deze verder door aan anderen.

De (eerste) vier basis inwijdingen hebben te maken met het ontwaken van jouw eigen energetische vermogens.

De andere initiaties maken het mogelijk je te verbinden met de engelen, met de aartsengelen en met de wijsheid van je voorouders.

De inwijdingen van Munay-ki laten je het pad van vereniging, van verbinding ontdekken. ALLES IS ÉÉN.

De Heler
Hampe rite: De Heler
Energetische Bescherming
Chumpi rite: De Banden van Kracht
Balans
Ayni Karpay: Evenwicht
ziener
Kawaq-Karpay: De Ziener
Web Design
* Online