Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting

Geleide Meditaties

Onze online meditatie methoden hebben wij opgebouwd van lichamelijk (fysiek) naar energetisch (spiritueel).

Wij beginnen met heel eenvoudige oefeningen om jouw lichamelijke spanningen laten voelen en jou er van bewust kan worden. Vervolgens kun jij die spanning weer los laten. Hierdoor wordt jij volledig bewust hoe jij jouw eigen lichaamsgevoelens aan kunt sturen en ze bewust kunt beïnvloeden als jij dat wilt. Ook diverse Yoga asana's kunnen de energie doorstroming van de chackra's verbeteren en transformeren.
Een volgende stap is "aarding". Een belangrijke stap die door de snelheid resultaten te behalen, door zweverige ego's vaak overgeslagen wordt. Pas hiervoor op, zorg altijd dat jij eerst goed in jouw lichaam zit en goed geaard bent.

Voor de Aarding Meditatie klik hier

Vervolgens mediteren wij met de fysieke energie die wij in ons lichaam binnenhalen: door onze ademhaling en hoe wij met deze fysieke energie onze spirituele energie kunnen activeren.

Voor de Ademhaling Meditatie klik hier

Na deze meditaties is het goed om jouw aura te reinigen. De overgang van het fysieke naar het energetische.

Voor de Aura Reiniging Meditatie klik hier

DNA activatie

De DNA-activatie Meditatie richt zich op het activeren van meerdere DNA strengen. Naast onze huidige tweestrengs dubbelle DNA-spiraal (helix) in het chromosoom zijn er nog minstens tien virtuele DNA-strengen (5 paar) die in ons derde diemensionale fysieke raamwerk geactiveerd kunnen worden om zo te kunnen trascenderen naar de 5e dimensie . Onze complete goddelijke blauwdruk, ons DNA, wordt geactiveerd en de universele levenskracht in iedere cel wordt verbonden, gereinigd, geheeld en voor altijd verjongd.

Voor de eerste DNA-activatie Meditatie klik hier

Ego Progammeren

Wij hebben allemaal een Ego. Ons Ego heeft heel belangrijk (denk)werk geleverd in het begin van de mensheid. Toen wij nog gewoon onderdeel waren van de wilde natuur en ook wij een natuurlijk overlevingsmechanismes nodig hadden. Steeds op de grens levend van leven of dood: eten of opgegeten worden. Het Ego was dan ook altijd alert, op zijn hoede en waarschuwde ons onmiddellijk bij gevaar om vervolgens te vechten of te vluchten. Klieren en organen werden onmiddellijk ingeschakeld om het desbetreffende resultaat te bewerkstelligen. De zo opgebouwde "stress" werd dan onmiddelijk omgezet in Aktie.
Het gewicht en de waarde die het Ego geeft aan de signalen (horen, zien, tast, smaak en reuk) die ons bereiken worden bepaald in de Primaire Hersenen. Ook wel de Slangenhersenen genoemd omdat deze gelijk zijn aan de hersenen van alle dieren. Voor alle in het wild levende dieren zijn deze (re)acties nog steeds levensbepalend.
In onze moderne maatschappij worden wij ons echter steeds meer bewust van de eenheid, vrede en liefde voor ons zelf en onze naasten, de Natuur, de Aarde, ons Zonnestelsel, het Melkwegstelsel en het gehele Universum.
Daarom is het nu belangrijk dat ons Ego een nieuwe taak krijgt toegewezen waarin het onze angsten naar Liefde, dualiteit en strijd naar vrede en eenheid hercodeert.
Deze veranderingen zijn een eerste vereiste om de stap te maken naar de (aanstaande) nieuwe tijd die al in 2012 begonnen is; de overgang naar de 5e dimensie. Om de Primaire Hersenen/Ego te herprogrammeren maken we tevens gebruik, bij de meditatie, van NLP technieken.

Voor de EGO Meditatie klik hier

Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Innerlik Kind

Voor de Innerlijk Kind en Onvoorwaardelijke Liefde meditaties klik hier

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Web Design
* Online