Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
thetagolven
hersengoven frequenties
hersengolven
hersengolven en beats

Thèta Ademhalingsoefening

Het thèta trillingsniveau (frequentie 4 tot 7 hertz) is nodig om in een diepe toestand van meditatie te komen. Men ervaart grotere creativiteit en visuele beelden kunnen zich voor doen. Het besef van het fysieke lichaam kan geheel verdwijnen. De Thèta-staat is de ideale bewustzijnsstaat voor: creativiteit, zelfprogrammering, versneld leren en zelf genezing.

Om snel op thèta meditatie niveau te belanden kun je deze oefening doen. Allereerst wees dankbaar voor de lucht die overal om je heen is en dat jouw lichaam die kan inademen. Wordt je daarom bewust van iedere ademhaling. Dit is een simpele manier om gemakkelijk in thèta terecht te komen.

Oefening:

Richt, terwijl je door je neus inademt, de luchtstroom omhoog naar je voorhoofd en dan rechtstreeks naar je achterhoofd.

Thèta ademhaling

Stuur nu de luchtstroom omlaag langs je ruggegraat tot ongeveer ter hoogte van je middel. Laat vervolgens de lucht naar voren stromen naar je buik en dan weer omhoog naar je longen (eerst zet je buik uit en vervolgens stuw je de lucht in je longen). Vul je longen helemaal om vervolgens langzaam via je mond uit te ademen.

Doe deze oefening drie tot vier keer per minuut (vindt je eigen tempo) en vervolgens oefen een aantal minuten lang (zolang het jou bevalt).

Het cruciale aspect is dat je bewust wordt van de energie van de ademhaling en volg die energie zo minitueus mogelijk langs alle punten waar hij langs gaat.

Je zult merken dat je gedachten onmiddelijk tot rust komen, je wordt je gewaar van je lichaam en er ontstaat een diepe thèta staat."Liefde, hou van Liefde" Gevoels Oefening

Een andere net zo gemakkelijke manier om een gevoel van thèta te krijgen is dat je de simpele woorden "Liefde, hou van Liefde" hardop uitspreekt. Leg de Klemtoon op elk woord afzonderlijk. Spreek dit een aantal keren luid en duidelijk uit. Je gaat het dan werkelijk voelen. Spreek het dus luid en met klemtoon uit en dan ontketen je een gevoel. Hierdoor verdwijnt het onnodige mentale gebabbel in je hoofd en kom je tot rust.

Je kunt samen met deze oefeningen de thèta muziek op starten : wat jou het beste bevalt.

Om tot een goed inzicht te komen kan het nodig zijn, vooraf, een aantal testen te doen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Wij adviseren jou ook om op voorhand onze gratis Persoonlijkheidstest in te vullen.

Om naar dit fragment te luisteren en voor de gewenste effect is het nodig een koptelefoon te gebruiken!
Je kunt het beluisteren en als jij wilt op elk gewenst moment onderbreken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Theta meditatie
theta hersenen
theta hoofd
Theta brain
theta geluidstherapie
Web Design
* Online