Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
Gamma hersengolven
Gamma meditatie
Hersengolven

Gamma Hersengolfmeditatie

Gamma golven trillen zo'n 38 tot 80 keer per seconde (Hz.). Deze hersengolven komen voor wanneer je in een verhoogde staat van bewustzijn en zeer alert functioneren verkeert. Bijvoorbeeld als je zonder moeite topprestaties kan leveren door gelijktijdige integratie van alle binnenkomende processen uit verschillende gebieden van het brein. Maar ook bij woede-uitbarstingen, gebruik van geweld, hoge mate van stress en totale onbalans is er sprake van gamma hersengolven.
De wetenschap heeft ontdekt dat op momenten van vlagen van herkenning of tijdens hoog niveau informatieprocessen kort de gammastatus wordt bereikt. Volgens sommige onderzoekers bevindt de bron van de gammagolven zich in het occipitale hersen kwabben, die verantwoordelijk zijn voor visuele processen. Volgens de onderzoekers zijn de gammagolven van belang voor het transport van de informatie door het brein van de visuele gebieden naar het lange termijn geheugen.
Hoewel gammagolven een hogere frequentie hebben dan bètagolven is het wel mogelijk om deze ook te bereiken middels meditatie.
Door de binaural gamma meditatie worden de hersenen rechtstreeks benaderd en betrokken. Bij de traditionele meditatie technieken is vaak jaren lange oefeningen praktijk ervaring vereist.
Bij de Binaural Beat methode worden juist door de stimulans van de pulserende beat ook nieuwe neurale connecties in de hersenen aangemaakt wanneer men niet in zo'n diepe staat van bewustzijn verkeert.
Voor alle duidelijk willen we wel vermelden dat het proces efficiënter werkt wanneer jij de randvoorwaarden zo gunstig mogelijk maakt. Anders gezegd, als je er echt voor gaat zitten en in liefde en balans met jezelf bent, dan werkt het nog beter en nog sneller.
Hoe enthousiaster je bent, hoe sneller deze meditaties jou zullen helpen een nieuw, mooi en inspirerend leven voor jezelf te creëren: VRIJ VAN STRESS!

Om tot een goed inzicht te komen kan het nodig zijn, vooraf, een aantal testen te doen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Wij adviseren jou ook om op voorhand onze gratis Persoonlijkheidstest in te vullen.

Om naar dit fragment te luisteren en voor de gewenste effect is het nodig een koptelefoon te gebruiken!
Je kunt het beluisteren en als jij wilt op elk gewenst moment onderbreken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

gamma brain
gamma hersengolf
piekervaring sprong in het water
piekervaring hersenen
Web Design
* Online