Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
eeg delta hersengolven
Brainwaves
delta hersenen

Delta hersengolf meditatie

De Delta hersengolven, van 0,5 tot 4 Hz, maken ons bewust van de immense universele éénheid en heeft tot doel ons in contact te brengen met ons innerlijke zelf en onze ziel.
Daardoor wordt ons aandachtsveld gigantisch verbreed en verruimd. Wij raken daadwerkelijk afgestemd met alles wat energie is van het kleinste micro mechanisme tot de macro universa. We worden dan letterlijk en figuurlijk omgeven door het (Liefdes) Licht. Alles is volmaakt, vredig, volledig en in eenheid: Wij "zijn".
Je zult begrijpen dat de verschillen tussen bijvoorbeeld de bèta modus en de delta modus bijzonder groot zijn. Er is bij de delta frequentie een ontvankelijkheid die alles insluit: de geest is geheel vrij (ook van alle opdringerige gedachten). Wij worden gedragen door een krachtbron van buiten onze mentale menselijke wereld. Wij gaan geheel nieuwe dimensies ontdekken.
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat onze geesteshouding altijd consequent positief is en dat alle hersengolven met elkaar in synchronie zijn. Dit integreert alle neurale banen met elkaar.
De chemisch energetische component is serotonine en draagt er toe bij dat alle neuronencircuits overgaan naar harmonisch ritme, dat we synchronie noemen.
Hierdoor kan de stroom van prikkels en neurotransmitters gelijktijdig door de gehele hersenen stromen zonder tegenstand te ondervinden. Zo ontstaat er éénheid, evenwicht en vitaliteit.
Een teveel aan serotonine kan echter deze balans verstoren en dat heeft nervositeit, angst en een hyperwaakzaamheid tot gevolg. Je wordt een echte controle freak dan, je gaat echt op je tenen lopen en jouw gevoeligheid neemt overmatig toe. Kritiek, zowel op je zelf als op anderen, wordt dan een groot probleem. Jij kan zelfs jouw identiteit verliezen.

De Delta hersengolf meditatie hersteld de balans. Er zijn ook begeleidende oefeningen ter ondersteuning. Neem daarvoor eventueel contact met ons op.

Om tot een goed inzicht te komen kan het nodig zijn, vooraf, een aantal testen te doen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Wij adviseren jou ook om op voorhand onze gratis Persoonlijkheidstest in te vullen.

Om naar dit fragment te luisteren en voor de gewenste effect is het nodig een koptelefoon te gebruiken!
Je kunt het beluisteren en als jij wilt op elk gewenst moment onderbreken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........


De meeste mensen zijn slaapwandelaars.
Ze worden geboren, leven en verwekken kinderen in hun slaap en ze sterven zelfs in hun slaap,
zonder ooit te zijn ontwaakt en zonder de verrukking van het bestaan te hebben gekend.

Anthony de Mello

delta hersenen vrouw
delta hersenen
hersengolven delta
evenwicht
delta serotonine systeem
Web Design
* Online