Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
eeg alfa hersengolven
alfa hersenen
alfa meditatie
alfa golven

Alfa Meditatie

Alfa hersengolven trillen 8 tot 12 (Hz) keer per seconde. Deze golven ontstaan wanneer jij in een ontspannen toestand bent maar toch in een volledig bewuste staat van de hersenen verkeerd. Er vindt versneld leren plaats dankzij het feit dat er in deze toestand minder stress bestaat en de concentratie optimaal is. Alfagolven zijn ook aanwezig tijdens het dagdromen, fantaseren en visualiseren.
Door alfa meditatie krijgen wij toegang tot een schat aan creativiteit die even beneden ons bewuste kennisgebied ligt. De lage alfa gebieden stimuleren een lichte meditatieve staat die minder bewust aanwezige inzichten kan oproepen om tot een bewust niveau te komen.
Door de aanmaak van nieuwe neurale connecties kunnen de hersen gebieden ontsluiten die tot nog toe alleen maar sluimerend aanwezig waren. Het volle potentieel van ons menselijk functioneren wordt hierdoor in hoge mate verruimd. Op alle gebieden zullen zich verbeteringen aandienen. Rust zal de meest herkenbare eigenschap worden. Ons cognitieve vermogen zal groter worden, ons gevoelsleven zal intensiveren, onze inzichten in spiritualiteit zullen zich verdiepen. In een enkele zin gezegd: je zult de vreugde gaan ontdekken om VOLLEDIG mens te zijn.
Waarom is het zo belangrijk om met jouw onderbewuste te kunnen werken? Jouw onderbewuste bevat 10 MILJARD keer meer informatie dan jouw waak bewustzijn. Dat is toch bizar?
Dan is het toch niet verwonderlijk dat je graag toegang hebt tot een enorm onaangeroerd potentieel indien je informatie kunt ophalen uit deze bron?
Enkele cijfers uit een onderzoek van 1985 die dit standpunt ondersteunen.


Zintuig Bandwijdte in bits/sec Bandwijdte in het
waakbewustzijn waargenomen
Ogen 10.000.000 40
Huid(tast) 1.000.000 5
Oren 100.000 30
Geur 100.000 1
Smaak 1.000 1

Wat gebeurt er dan met die gigantische hoeveelheid informatie die wel door ons organisme wordt verwerkt, maar niet in ons waakbewustzijn terecht komt? Die wordt verwerkt door jouw ONDERBEWUSTZIJN.
Stel je eens voor hoe het zou zijn indien je met je volle aandacht informatie uit dit enorme reservoir zou kunnen halen.
Bedenk je dan eens hoeveel voorsprong je dat zou geven op alle vlakken in je leven, tegenover mensen die daar niet toe in staat zijn?
Door de binaural alfa meditatie worden de hersenen rechtstreeks benaderd en betrokken. Bij de traditionele meditatie technieken is vaak jaren lange oefeningen praktijk ervaring vereist.
Bij de Binaural Beat methode worden juist door de stimulans van de pulserende beat ook nieuwe neurale connecties in de hersenen aangemaakt wanneer men niet in zo'n diepe staat van bewustzijn verkeert.
Voor alle duidelijkheid willen we wel vermelden dat het proces efficiënter werkt wanneer jij de randvoorwaarden zo gunstig mogelijk maakt. Anders gezegd, als je er echt voor gaat zitten en in liefde en balans met jezelf bent, dan werkt het nog beter en nog sneller.
Hoe enthousiaster je bent, hoe sneller deze meditaties jou zullen helpen een nieuw, mooi en inspirerend leven voor jezelf te creëren: MET ALLE INFORMATIE UIT JOUW ON(DER) BEWUSTE !!!

Om tot een goed inzicht te komen kan het nodig zijn, vooraf, een aantal testen te doen. Natuurlijk altijd in overleg met jou. Wij adviseren jou ook om op voorhand onze gratis Persoonlijkheidstest in te vullen.

Om naar dit fragment te luisteren en voor de gewenste effect is het nodig een koptelefoon te gebruiken!
Je kunt het beluisteren en als jij wilt op elk gewenst moment onderbreken.Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

alfa golflente
focus hersenen
alfa hersengolven
acetylcholine systeem
Web Design
* Online