Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting

Aarding Meditatie

Dit is een meditatie om jezelf vertrouwd te maken met jouw lichaam en jouw plaats hier op deze aarde

Aarden is een term die veelvuldig gebruikt wordt binnen genezings- en spirituele kringen, en toch heeft het voor ieder weer een ander betekenis.

In wezen betekent geaard in jouw lichaam zijn, dat jij jou bewust maakt van jouw omgeving, en aanwezig en klaar bent voor wat er gebeurt.
De volgende techniek is een visualisatie die jou meer bewust maakt van jouw spirituele aanwezigheid in jouw lichaam. Wanneer jij een meditatie doet zonder geaard te zijn is het zeer waarschijnlijk dat jij de neiging hebt om in de ether boven jouw lichaam te zweven. Jij kunt zeer gevoelig zijn voor het overnemen van vreemde energieën, energie van andere mensen, of zelf van entiteiten. In het gunstige geval kun jij jouw emoties of karma niet goed uit jouw lichaam verwijderen, als jij niet eerst goed in jouw lichaam zit. Bij ascensie en/of verlichting is het niet de bedoeling om jouw lichaam te verlaten en het fysieke te transcenderen; het doel is jouw overtuiging van en jouw angst voor de beperkingen in het fysieke vlak te transcenderen. Dit bereik jij door spiritueel helemaal in de materie af te dalen om de energieën met lagere frequentie te reinigen, zoals onderdrukte emoties, overtuigingssystemen, oordelen, en andere geconcentreerde energieën die de bron van de beperkingen in de 3e dimensie zijn. Wanneer dit gebeurt, maak jij plaats voor jouw Hogere Zelf, dat zich dan volledig met jou kan verbinden, net als Christus, Quan Yin en Boeddha dat gedaan hebben in de 5e dimensie.

Het zijn kleine verschillen bij deze meditatie of jij een vrouw of een man bent. Dat heeft betrekking op de chakra's die voor de aarding verantwoordelijk zijn bij mannen en vrouwen. Doe de meditatie die bij jouw hoort.

Klik hier voor de Aarding Meditatie voor Vrouwen.

Klik hier voor de Aarding Meditatie voor Mannen.

Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Aarden
Boom Aarden
Bos Aarden
Blote voeten in het gras
Aarden
Aarden Water
Web Design
* Online