Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
integrale gezondheid
Vitaal zijn en blijven, wordt bereikt als ziel, geest en lichaam in balans zijn.
merkaba veld
Wij zijn een geheel, in evenwicht geschapen.
ziekte verwekers op afstand houden
Het immuunsysteem is het Perfecte Verdedigingsinstrument van ons lichaam. Een gezond en evenwichtig immuunsysteem zorgt voor 100% gezondheid.

Vitasofie

Martin Luther King Vijftig jaar geleden sprak ds. Martin Luther King de nog steeds legendarische woorden "I have a dream". Waar hij duidde op meer Liefde, vrede en Eenheid bij de Amerikanen.
Zo hebben wij ook een droom over Vitasofie. Dat betekent dat wij een filosofie hebben ontwikkeld over de vitaliteit van de mens, zowel spiritueel als fysiek. Met vitaliteit bedoelen wij liefde, levensgeluk en overvloed, vanuit de éénheid, in een vitale ziel, een vitale geest, een vitaal lichaam, op een vitale aarde, ondersteunt door een vitaal "Heel" – "Al".

Levensvragen waar wij vandaag de dag erg mee worstelen en waar al eeuwen over nagedacht wordt zijn mogelijk ook jouw essentiële levensvragen, zoals: Wie ben ik? Wat is mijn taak hier? Waar besteed ik mijn energie aan? Waar ben ik mee bezig? Waar kom ik vandaan? en Waar ga ik naartoe? Bevind ik mij nu op de juiste plek? Wat is de zin van mijn leven? etc., etc.
Als jij daar niet zo goed op kunt antwoorden, dan verspil jij waarschijnlijk zo’n 90% van je tijd en energie aan dingen die jouw taak en jouw zaak niet zijn !!!
Jij voelt daarom een innerlijke onrust / stress, die jou aanmaant op zoek te gaan naar de diepere zin van jouw leven.
Jij bent namelijk, als ziel, naar deze aarde gekomen met een speciale opdracht. Niemand kan die beter uitvoeren dan jijzelf, daar waar jij je bevindt, met de mensen waarmee jij in contact komt.
Deze opdracht is de essentie van jouw bestaan. Jij bent hier op aarde om jouw opdracht te ontdekken en uit te voeren.
Haal die vitaliteit weer terug in jouw leven !!

Wij zijn immers geboren, met een overvloed aan liefde, voor vitaal geluk en gezondheid: de hemel op aarde. Dus laat al die verspilde gedachten, emotie, subpersoonlijkheden, maskers en illusies los en ga jouw ware Zielsopdracht volgen.
Neem jouw eigen regie in handen en ga LEIDEN in plaats van LIJDEN.
Dat is ook de Kunst van jouw leven: jouw Kerntalent. Jij kunt jouw eigen leven vormgeven alsof het een kunstwerk is. Hoe jij in het leven staat, hoe jij naar de ander kijkt, hoe jij het goed doet bij vrienden, familie en jouw partner.

Het gaat dus om vitaliteit en welbevinden en daarbij een geheel nieuwe benadering van ziekte en zorg: een benadering die proactief is en niet afwacht totdat het kwaad geschied is.
Daarbij sta jij centraal en jij hebt ook zelf de regie en niet de zorgverleners, de overheid en de zorgverzekeraars.
Wij benaderen jou niet op basis van een eventuele ziekte maar op basis van jouw gehele zijnstoestand: jouw hart, hoofd, lijf en ziel als holistische éénheid.

Al vanaf de jaren 90 zien we een gigantische toename van stress. Er ontstaat meer chronische stress in de vorm van overspannenheid en depressie. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat 90% van alle ziektes hun oorsprong vinden in stress.
De oorzaak van deze stress ligt niet uitsluitend bij jouw relaties, jouw werk en de maatschappij, maar vooral hoe jij jouw balans bewaard in jouw Eenheidsbewustzijn, dat het nieuwe evenwicht schept in jouw lichaam, ziel en geest zonder te verkrampen.
Stress kan zich uiten in een breed scala van ziektes: overspannenheid, burn-out, depressie en meer chronische ziektes als diabetes II, allergieën, reuma, kanker, hart en vaat ziekten, ontstekingen, alzheimer, dementie en ga zo maar door. Jij kunt gerust zeggen dat stress de aanjager is van al onze problemen.
Het voorkomen of herstellen van die balans en het eenheidsbewustzijn vormt dan ook de grondslag van onze Vitasofie.
De huidige economische situatie en bezuinigingen vooral ook bij gezondheidszorg, brengen ons er toe om onze eigen gezondheid beter te beheersen door meer proactief te zijn: "Voorkomen is beter dan genezen".
Ons doel is dan ook om allen die (pro)actief op zoek zijn naar een vitaal, liefdevol, evenwichtig, gezond en gelukkig leven te helpen, te ondersteunen, therapeutisch te begeleiden en de kracht te geven om hun Pad te vinden en te volgen, naar hun Keuze, op hun Tijd.
Zaken die aan de orde komen zijn, o.a.:

 • * Zingeving van het leven
 • * Kerntalenten
 • * Liefde en seksualiteit
 • * Relaties, familie, werk
 • * Gedachten en emoties
 • * Gelijkmoedigheid
 • * Status en ambities
 • * Bevlogenheid en energie = vitaliteit
 • * Stress ombuigen in energie
 • * Gezondheid: Ontspanning, meditatie, beweging, voeding
 • * Specifieke Therapieën
 • * Inspiratie en Creatie

Zie ook onze Internetcursus: Ken Je Zelf. Waarin je leert wat jouw levensopdracht is en hoe je die kunt vervullen.

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

geluk
Gelukzaligheid vind je binnenin jezelf niet buiten jezelf.
gelukig
Zelfs onder de slechste omstandigheden, is groei mogelijk.
pranayama
Pranayama: Chi krachten voor ziel, geest en lichaam.
rauwkost
Het is belangrijk om de juiste voeding te kiezen: "Overdaad schaadt"
smoethies
Smoothies om te detoxen, een goede gewoonte.
Web Design
* Online