Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
integrale gezondheid
Gezond zijn en blijven, zowel energetisch als fysiek.
yoga ademhaling
Strekken en de levensenergie vrij laten stromen bevordert de vitaliteit.

Vitaliteit

Ook Vitaliteit benaderen wij vanuit de kwantumvisie. Hierin kijken wij naar de mens als holistisch geheel van energieën en materialisaties van die energieën. De mens als holistische eenheid: alle facetten van ons "zijn" en ons "leven" staan met elkaar in verband en beïnvloeden, dus ook elkaar op vele fronten.

Net als bij therapieën kun jij de vitaliteit vanuit de kwantumvisie bezien. Zo kijken wij naar de spirituele, ziele en energetische gezondheid. Vitalitei kun je zowel op emotioneel, mentaal of lichamelijk niveaus van gezondheid als een integrale eenheid benaderen.
Wij hebben ook een geheel eigen visie op vitaliteit en gezondheid. Wij zien vitaliteit en gezondheid niet als een zorg maar als een genot, dus geen GezondheidsZorg bij ons, maar VitaliteitsGenot. Dat betekent tevens dat vitaliteit en gezondheid, voor ons, primair een eigen verantwoordelijkheid is en dat even een pilletje slikken om de pijn te verdrijven wel eens een keer mag helpen, maar dat dit zeker geen structurele remedie mag worden.
Daarom vragen wij ons allereerst af wat vitaliteit is, hoe ontstaat die en bovenal hoe kan jij hem in stand houden, vooral er allerlei negatieve verschijnselen gaan optreden.
Vitaliteit is voor ons, in hoofdlijnen, opgebouwd uit onderstaande vier hoofdpijlers:

 bewustwording proces
Ziel: De Ziel is de verbinding tussen ons Oerbewustzijn (God/Eenheid) en draagt onze geboorte- en onze evolutie opdracht in zich. Hier is de belangrijkste opdracht voor wat betreft onze gezondheid al vaak gemaakt. Dit proces wordt gevoed door onze Aura en de Chakra's.
Psyche: Alle emotionele aspecten en hoe deze emoties en stress invloed hebben op ons "zijn" en de energie stromen in ons lichaam.
Fysiek: Het Skelet, spieren en organen. Pijnlijke, zwakke en of verkrampte spieren hebben invloed op onze werkenergie en onze houding.
Chemie: Dat wat we eten, drinken en inademen, en hoe ons lichaam dat verwerkt. Bijvoorbeeld, onze ademhaling, spijsvertering, hormonen en ons immuun systeem.

De beste preventieve geneesmiddelen zijn in onze ogen dan ook Meditatie, Aura en Chakra energetisch werk, Bewustwording (van onbewust onbekwaam naar bewust bekwaam*), energetische en fysieke therapieën zoals Heel Je Zelf, Ademhaling therapieën en Voeding. Wij werken niet met chemische geneesmiddelen.
De Adviezen, Begeleiding, Coaching en Therapieën die wij aanbieden gaan altijd in overleg met jou, om te komen tot een beste keuze die volledig bij jou aansluit en die dan ook de hoogste kans van slagen heeft: "Het is dan iets dat jij zelf heel graag wil!!!" Dat werkt altijd het beste.
Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

vitaal plant
Wij zijn wat wij eten.
happiness
Bewegen versnelt het uitscheiden van toxines.
prana ynana yoga
Pranayana brengt rust en balans in onze ademhaling en onze geest.
Web Design
* Online