Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
Levengevende adem
Ademen op de juiste wijze....een zo gewone bezigheid en toch vaak verkeerd gedaan.
gezond voeding
Gezonde voeding: biologisch, rauw en vers.

Fysieke Vitaliteit

Fysieke vitaliteit is primair eenieders eigen verantwoordelijkheid. Wij maken zelf de keuzes op dit gebied. Over het algemeen de goede maar soms ook hele foute.
Maar vooraleerst dienen we ons af te vragen wat is dan die vitaliteit eigenlijk en hoe ontstaat die en kun je die in stand houden.
In het kort gezegd (het is natuurlijk veel breder) kun je een vitale gezondheid op twee manieren zien. Vitaliteit als gevoel gezien is de mate waar jij je goed voelt in jouw lichaam. Vitaliteit als fysiek gezien is de mate waarin jouw lichaam als geheel functioneert.
Eigenlijk zijn er dus drie wegen: Je bent vitaal en gezond, je bent ziek of je bent onderweg om of gezond te worden of ziek te worden.
Alle ziektes en gebreken creëren wij zelf vanuit ons energetisch niveau, ons zielsniveau. Het zielsniveau kent geen emoties het kent slechts energie. Als wij te lang de goede energie blokkeren door stress en verkeerde voeding en niet goed luisteren naar de signalen van ons lichaam, dan worden wij ziek.
Weet ook dat psychische en fysieke problemen altijd op een hoger niveau opgelost dienen te worden, namelijk op het energetisch niveau. Jouw kernenergie brengt jou dan weer in balans en harmonie (zonder pijnlijke herbeleving of psychologisering) en maakt jou weer vredig, liefdevol en vitaal in eenheid met jouw omgeving. Terwijl bij jou zelf ook de balans tussen jouw hart (de onvoorwaardelijke Liefde) en jouw hoofd (denken/Ego) hersteld wordt.

Er zijn drie levensniveaus die je kunt toepassen:

  1. Vitaal en Gezond zijn: het bewust weten waarom, wat en hoe jij iets doet terwijl jij het doet in het eeuwige NU.
  2. Preventief werken. Dit kan door meditatie, goede voedingstoffen en spijsvertering, vitaminen en mineralen, ontstressen, sport, seksualiteit (de poort naar een hogere dimensie), workshops ter bevordering van het kennisniveau.
  3. Je Zelf leren kennen en genezen. Dit kun jij doen door Coaching, Therapieën, Internet Workshops en Meditatie

Wij zijn gaarne bereid jouw persoonlijk te begeleiden in deze processen als jij daar behoefte aan zou hebben. Zie tevens de tarieven en onze spirituele en sociale visie daarop.
Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

diëten
Diëten, hoeft niet zwaar te zijn, de juiste verhouding in wat je eet is een kwestie van bewustwording.
music en hersenen
Muziek: via vibraties worden boodschappen naar onze hersencellen gestuurd. Zij synchroniseren de hersengolven.
beweging en gezondheid
Bewegen geeft vitaliteit en bevordert het uitscheiden van toxines.
Web Design
* Online