Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
biologisch dynamisch
Biologisch dynamisch...
vliegtuig besproeit
...of met toxines

Diëten

Een van de grootste gezondheid en vitaliteit problemen van onze tijd vinden hun oorzaak in een breed scala van veranderingen in ons leven. Zo gaan we bijvoorbeeld steeds minder bewegen, maar we blijven onze magen wel vullen met veel te veel en energierijk eten (zoals vetten, suikers en zouten die tegenwoordig in bijna alle producten zijn terug te vinden). Jaarlijks eten we met elkaar naar schatting 532 miljoen kilogram aan snacks en zoetigheid. Stel je voor dat is bijna 33 kilogram per hoofd van de bevolking.
Er zijn natuurlijk ook andere factoren die de kans op overgewicht vergroten. Deze zijn:

  • Erfelijkheid (5%)
  • Stress (95%)
  • Opvoeding
  • Medicijngebruik
  • Ziekte of een handicap
  • Te weinig lichaamsbeweging
  • Stoppen met roken
  • Zwangerschap (gevolgen van)

Als ons lichaam te veel voeding binnen krijgt en de voedingsstoffen niet meer volledig kan verwerken dan ontstaan er toxines die op den duur ons hele systeem gaan belasten. Daardoor kunnen er chronische ziektes ontstaan.
Om onze vitaliteit weer te herstellen is het dieet een ideale oplossing. Er zijn vele eenvoudige tips die je gemakkelijk kunt volgen. Daar hoef je niet rigoureus voor te veranderen.
Wij adviseren altijd om goede biologisch groenten en fruit te eten (onbespoten en geen, zeer verarmende, uit mono teelt afkomstig voedsel). Ook is het goed om lokale producten te kopen en vooral die die tijdens de seizoenen heen hier op natuurlijke wijze groeien.
Er zijn vele groenten en fruit die erg gezond zijn en die jouw gezondheid en vitaliteit sterk kunnen verbeteren. Daarnaast zijn er ook heel veel super groeten en fruit, die ook nog een geneeskrachtige werking hebben.
Natuurlijk is naast deze verbeterde fysieke voeding het ook zaak dat je meer en gerichter gaat bewegen, beter gaat ademhalen en ook je geest beter tot rust leert brengen.
Al met al voldoende redenen om dit nieuwe Pad in te slaan.
Voor meer advies en begeleiding kun je contact met ons opnemen.

Wij raden jou ook aan onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er altijd in overleg nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Sapkuur
Eerst detoxen met een sapkuur
boerenmarkt
biologisch en lokaal...
geneeskrachtige kruiden
Geneeskrachtige kruiden
superfood tarwegras
Tarwegras supervoedsel
Web Design
* Online