Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
detoxen
Lichaamsreiniging door biologische verse groenten.

Detox

Ook Detox benaderen wij vanuit een kwantumvisie. Hierin kijken wij naar de mens als holistisch geheel van energieën en materialisaties van die energieën. De mens als eenheid: alle facetten van ons zijn en ons leven staan met elkaar in verband en beïnvloeden, daarom elkaar.

Detox, letterlijk ontgiften kunnen wij dan ook op vele manieren doen:

  1. Energetisch ontgiften op Zielsniveau. Hieronder verstaan wij het oplossen van karma, gedeeltelijk of zelfs geheel om een of meerdere treden te groeien in het evolutieproces. Ook, heel simpel, vanuit het Hart (de poort van de Ziel) altijd positief voelen (dit ontstrest veel meer dan positief denken).
  2. Op het niveau van de Geest kunnen wij ons denken onder controle brengen van ons hart en het ego (negatief) denken uitschakelen.
  3. Op het niveau van ons fysiek bestaan kunnen we ons lichaam reinigen. Dit kan door oefeningen, maar ook door het gebruik van middelen (kruiden, sappen, vitamines en mineralen) of een dieet als combinatie van een aantal oefeningen en middelen.

De Adviezen, Begeleiding, Coaching en Therapieën die wij aanbieden gaan altijd in overleg met jou, om te komen tot een beste keuze die volledig bij jou aansluit en die dan ook de hoogste kans van slagen heeft: "Het is dan iets dat jij zelf heel graag wil!!!" Dat werkt altijd het beste.

Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

heigende hond
Een simpel ontgiftiging oefening "De Heigende Hond"
Detox oefening
Spirituele en fysieke detox
smoothies
Smoothies
tarwegras sap
tarwegras sap
Web Design
* Online