Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
reiki
reiki healing aan de chakras

Reiki Therapie


Letterlijk vertaald uit het Japans betekent Reiki: universele levensenergie, de kosmische energie die overal aanwezig is en alles onderling met elkaar verbindt. Reiki gebruikt deze energie om genezing te bewerkstelligen door middel van zachte handoplegging.

Reiki staat los van religie of dogma, oordeelt niet over goed of slecht maar volgt de meest zuivere intentie van de kosmos.

Deze universele energie heeft een zeer liefdevolle, onvoorwaardelijke vibratie die je ziel herkent en die inwerkt op fysiek-, emotioneel-, mentaal- en spiritueel vlak. Ze trilt blokkades los, voert afvalstoffen af en bevordert je gevoel van welbevinden. De fysieke en emotionele pijn verzacht en tegelijkertijd worden de onderliggende oorzaken mee aangepakt.

Bij ziekte werkt Reiki ondersteunend en aanvullend: het versnelt het proces van genezing, stimuleert jouw zelfgenezende vermogens, bevordert innerlijke groei en creërt bewustzijn en evenwicht tussen lichaam en geest: spiritualiteit en materie. Reiki helpt je dichterbij jouw eigen kern te blijven en minder energie te verspillen aan onbenulligheden of kuren van het ego waardoor jij gemakkelijker meedrijft op de stroom van jouw leven.

Reiki kan tot veel prachtige dingen leiden maar het is geen wondermiddel dat alles voor je oplost zonder dat jij er zelf nog iets voor moet doen. De mate waarin Reiki jouw leven zal veranderen hangt af van jouw eigen inzet en bereidheid aan innerlijke groei te werken.

Wij raden jou ook aan om altijeerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere Testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

helende handen
reiki therapy
reiki genezing
Web Design
* Online