Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
OHMMMMM

Mantra Meditatie

Bij mantra meditatie wordt gebruik gemaakt van woord of klank mantra's: transcendentale geluidsvibraties die de kracht hebben sterke spirituele transformaties teweeg te brengen. "Mantra" is een Sanskriet woord dat letterlijk "gebed dat de geest bevrijdt" betekend. Mantra's worden dan ook niet voor niets al duizenden jaren gebruikt door zieners en heiligen om diepe niveaus van meditatie en realisatie te bereiken.

De mantra verbindt je met het goddelijke, verhoogt jouw trillingsgetal en werkt diep in op jouw geestelijke-, emotionele- en spirituele welzijn.
Bij mantra meditatie mediteer je dus met een mantra en vervang je als het ware negatieve en/of verspilde gedachten door positieve. Door onze geest continu bij te vullen met de reinigende mantra, zal er op den duur geen plaats meer zijn voor negativiteit of verspilde gedachten.


In het Adviesgesprek kunnen we samen bezien welk woord of klank het beste aansluit bij jouw persoonlijke vibratie.

Wij raden jou ook aan om eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

mantras

Web Design
* Online