Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
chakras
Meer uitgebreid informatie over de chakra's vindt jij door op de afbeelding te klikken
De chakras en het lichaam

Chakra's Meditatie

Chakra's kun jij je voorstellen als een soort energetische trechters die als een wiel ronddraaien (chackra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij de (levens)energie uit de kosmos en gebruiken die voor al onze fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele processen.
De zeven hoofdchckra's hebben hun plaats in het fysieke lichaam in de gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chackra's hun energie.

Chackra's zijn de energie voorzieners op het niveau van onze organen en klieren, maar ook op het niveau van ons zenuwstelsel. Bovenal zijn de chakra's echter de verbinding tussen de "dichte" aardse energieën en hogere "spirituele" energieën.
Het stelsel van Chakra's wordt gezien als een graadmeter van het lichamelijk en geestelijk functioneren.

Deze vorm van meditatie is gericht op de zeven chakra's. Enige kennis van de Chakra's is wel aan te bevelen maar niet perse noodzakelijk.
Chackra meditatie is een methode waarmee jij door gerichte aandacht voor jouw chakra's deze kunt reinigen, helen, versterken en voorzien van "schone" energie. Gedurende de meditatie behandel jij elke chakra. Dit "behandelen" houdt in dat jij specifiek en gericht aandacht besteed aan één chakra. Jij duikt als het ware in die chakra en ervaart hoe deze aanvoelt. Door het gevoel (en dus de staat van de chakra op dat moment) te accepteren en jouw chakra te omgeven met jouw liefde, herstel je het energetische evenwicht.
Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van ademhaling, kleuren en klanken.
Wanneer jij alle chakra's hebt behandeld ontstaat een nieuwe balans. Jij merkt dat jouw energie huishouding opgeschoond is en er een gebalanceerde verbinding ontstaat tussen jouw lichaam en geest. Jouw mogelijke angsten worden vervangen door "Liefde".

Doe de meditatie en luister naar de geluidsfragment hier onder

Geluidsfragment voor het balanceren van de seven hoofd chakra's van het menselijk lichaam

Meer geluidsfragmenten om je te helpen bij het openen van je chakra's en je aura in balans te brengen vind je door HIER te klikken.

In het Adviesgesprek kunnen we samen bezien welke meditatie methode het beste aansluit bij jouw persoonlijke energie. Wij kunnen jou ook begeleiden en ondersteunen bij de meditaties

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

lichtgevende chakras
Energie stroming door het menselijk lichaam
uitsralende chakras
Yoga energie stroming en de chakras
yin en yang chakra systeem
Web Design
* Online