Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
voetreflexologie

Voetreflexzone Massage


De Voetreflexologie (ook reflexologie of reflexzone- therapie) is een holistische alternatieve geneeswijze die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan, middels energie meridianen, met plaatsen op de voeten. De reflexologie verdeelt de voetzool in zones die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart, de lever enz. Door massage van deze zones komt een onbelemmerde energiedoorstroming tot stand die het hele lichaam herstelt en/of onderhoudt. Bij de reflexie punten aan de voetzool kunnen wij al voelen met welk corresponderend orgaan er iets aan de hand is.
Reflexologie gaat er van uit dat een goede, vrije energiedoorstroming de basis is van onze gezondheid en dat ziekte het gevolg is van energieblokkeringen. Dit staat haaks op de moderne alopatische geneeskunde (ziekten leer en fysiologie), die ziekte koppelt aan aanwijsbare ziekteveroorzakers zoals virale en bacteriële infecties, of aan factoren van genetische aard Om vervolgens alleen maar het gevolg te bestrijden en niet de oorzaak en dan ook nog vaak met chemische middelen.

Reflexzonetherapie komt oorspronkelijk uit China.
De reflexologie kaart toont de reflexpunten of reflexzones onder de voet:

Voetreflexzone Kaart

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.


Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Voetreflexzone Massage
voetreflexzone massage
voetreflexzone massage
voetreflexzone massage
voetreflexzone massage
Reflexzones Voeten
voetreflex massage
Web Design
* Online