Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
Helende Handen
De energetische straling van de handen, helende werking.

Fysieke Therapieën

Massage

In onze ogen is er altijd een wisselwerking tussen het lichamelijke en het energetische (spirituele). Wij benaderen de mens vanuit een holistische visie. Alles werkt in bepaalde mate op elkaar in. Wij gebruiken het principe en de uitgangspunten van de Kwantum Wetenschap

De manuele behandelingen richten zich op het lichamelijk niveau, maar hebben dus zeer zeker ook een positieve energetische uitwerking op de betreffende cellen of celgroepen, bijvoorbeeld spieren of meridianen, maar ook op de geestesgesteldheid, het hart en de ziel.
Bij deze vormen van massage wordt er een druk, spanning, beweging, of trilling uitgeoefend op de zachte weefsels van het lichaam, met inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, gewrichten, lymfevaten, organen van het maag darmstelsel, etc.
Het Doel van een massage kan zijn het preventief behandelen dan wel het bestrijden van klachten of symptomen, hetzij lichamelijke, hetzij geestelijk/emotioneel.

  • De Voetreflexologie is een massage vorm die ervan uit gaat dat alle organen en lichaamsdelen in verbinding staan met plaatsen op de voeten. Daar eindigen de betreffende energie meridianen. De voetzool wordt zo in zones verdeeld die corresponderen met delen in het lichaam zoals het hart, de lever enz. Door massage van deze zones wordt een onbelemmerde energiedoorstroming in het hele lichaam herstelt en/of onderhouden.
  • Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) is een manier van massage die zich ook richt op de meridianen. Alleen worden hier de meridianen over het gehele lichaam behandeld. Dit gebeurt met behulp van duimen, vingers en handpalmen door druk uit te oefenen en zo de blokkades op te heffen, ten einde interne stoornissen te verhelpen en gezondheid te bevorderen. Het gaat hier om evenwicht/harmonie tussen het Yin en het Yang.
  • De ontspanningsmassage is een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt er zachter en meer aan de bewustwording van alle cellen in het lichaam gewerkt. Het is een massage om in volledige ontspanning van te genieten.
  • Behandelen van lichamelijke klachten/symptomen en ontspanning van de spieren en gewrichten gebeurt hoofdzakelijk door Sportmassage.

Er hoeft niet persé sprake te zijn van preventie, klachten of symptomen. De massage kan zich ook op andere aspecten van jouw welzijn gericht zijn. Daarbij kan jij bijvoorbeeld denken aan rust en ontspanning, aan verwenning en genieten, aan het lenigen van aanrakingsarmoede, of simpelweg aan een aangename tijdspassering. Uiteenlopende wensen of behoeften in jouw leven, kunnen aanleiding zijn voor een specifieke massage vorm.
Wij bepalen graag, in een intake gesprek, wat de beste mogelijkheden en oplossingen voor jou zijn.

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

Sport Massage
Sport massage.
Voetrelexzone Massage
Voet reflexologie, kan de energie van de geblokkeerde meridianen weer openen zodat de levensenergie weer kan stromen.
ontspanning massage
De ontspannende werking van een massage, zeker na een drukke dag....
Shiatsu
Shiatsu, door middel van druk de storingen in de energiebanen herstellen.
tapes voor blesures
Door verrekkingen, blesures, bij je werk of bij het sporten, zijn verschillende massage therapieën mogelijk.
* Online