Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
chacra systeem
chakras straling
chakras healing

Chakra Therapie

Chakra's kun jij je voorstellen als een soort energetische trechters die als een wiel ronddraaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij de (levens) energie uit de kosmos en gebruiken die voor al onze fysieke-, emotionele-, mentale- en spirituele processen.

chacras en hun beschrijving

De zeven hoofdchakra's hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra's hun energie.
Chakra's zijn de energie voorzieners op het niveau van onze organen en klieren, maar ook op het niveau van ons zenuwstelsel. Bovenal zijn de chakra's echter de verbinding tussen de "dichte" aardse energieën en hogere "spirituele" energieën.
Het stelsel van Chakra's wordt gezien als een graadmeter van het lichamelijk en geestelijk functioneren en vitaliteit.
Het is altijd goed om preventief te werken "Voorkomen is beter dan genezen" en daarvoor direct onze Online Chakra Meditaties toe te passen of mee doen aan de Internet Workshop Chakra's. Er kan ook met (half)edelstenen worden gewerkt.

Hoe werkt de Chakratherapie?
Chakratherapie zorgt ervoor dat de chakra's beter gaan functioneren, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen. Daarnaast geeft de therapie inzicht in de werkelijke achtergrond van de blokkades (reading), waardoor het herstelproces versneld wordt en herhaling (of terugval) van psychische dan wel lichamelijke klachten voorkomen kan worden (healing).
Deze zelfreiniging geeft tevens een beter inzicht in jouw persoonlijk functioneren en er komt meer balans en harmonie in jouw leven.

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Heb jij onze online meditaties gedaan, ben je geïnteresseerd in de therapie of in de Internet Workshop, neem dan contact met ons op.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........

hoofdchakras van het menselijk lichaam
chakras en klieren
chakras
chakras kirlian
Web Design
* Online