Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Gratis Persoonlijkheidstest

KLIK Klik hier
om ONLINE in te vullen


vul de test in

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
Kinesiologie
Jouw diepste overtuigingen moeten in balans zijn met jouw onbewuste anders manifesteert dit zich in jouw lichamelijke onevenwichtigheid.
ziel testen

Testen

Om een beter inzicht te krijgen in jouw persoonlijkheid en jouw ziele ontwikkeling kunnen wij een aantal testen doen.
Bij deze testen is het zaak om je eerst bewust te worden van datgene waar jij onbewust onbekwaam in bent. Dit is vaak een situatie of voorval die jij niet "aan" kon of wilde en daardoor weg hebt gestopt in jouw on(der)wuste. Zo van als dit gevoel, deze emotie weer opkomt dan ontken ik hem of vlucht ik er voor. Dat kan leiden tot gedrag waar je zegt dat jij iets wel zou willen (bewust), maar dat jouw onbewuste dit toch tegen houdt. Dan kan jij jou daar bewust van maken om via de bewuste bekwaamheid uiteindelijk onbewust bekwaam te worden en dan is de cirkel rond.
Zo geven wij een duidelijk inzicht in jouw mentale functioneren, maar ook in jouw functioneren op zielsniveau en de eventuele fase en sferen waarin jouw Ziel bevindt. Afhankelijk daarvan kan jij dan voor jouwzelf keuzes maken waar jij eventueel iets wil veranderen en of jij daar ondersteuning bij wil.

Wij kennen een aantal testen:

Als jij geïnteresseerd bent in een of meerdere van deze Testen dan kan jij in de desbetreffende menu’s meer informatie vinden.

Voor alle Testen (behalve de Online Persoonlijkheid Test) doen wij een gratis intake gesprek waarin wij jouw huidige situatie en jouw wensen en verwachtingen in kaart brengen.
Ook kunnen wij samen met jou een ontwikkelplan maken als jij dat wil.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde...........Jouw Geluk..............Jouw Genot.........


Pendel Test
Alle energie krachten kunnen gemeten worden met de Pendel.
Het enneagram
Persoonlijkheidstypen volgens het Enneagram.
o-ring test
Jouw diepste overtuigingen moeten in balans zijn met jouw onbewuste anders manifesteert zich dat in de kracht van jouw vingers.

Web Design
* Online