Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
pendelen
De pendel beweegt zoals hij door ons onbewuste wordt aangestuurd.
edelstenen pendels
Pendels van edelstenen of halfedelstenen.
metalen pendels
Pendels van metaal

Pendel Test

Eenvoudig gezegd is pendelen niets meer en niets minder dan het bewegen van een puntig gewichtje aan een koordje nadat wij een paar afspraken hebben gemaakt over hoe de antwoorden aangeduid worden door de pendel. Daarna kunnen wij vragen wat wij willen weten. De pendel gaat bewegen en geeft antwoord op alle vragen. De antwoorden zullen je blijven verbazen. Het klinkt niet alleen simpel het is ook simpel.
Met de pendel nemen wij contact op met ons "onbewuste weten": met ons onderbewustzijn. Het on)der)bewuste bestuurt en coördineert het grootste deel van de activiteiten om in leven te blijven; het regelt de activiteiten van alle organen, het houdt toezicht op de herstelwerkzaamheden van het lichaam. Het onbewuste is de grote vergaarbak waarin alles wat wij denken en met onze zintuigen waarnemen ligt opgeslagen.
Hier vinden wij dus ook alles uit ons verleden terug met emoties als geluk, vreugde, maar vooral ook ellende, pijnen, verdriet, agressie, woede, wantrouwen, etc.
Het onbewuste beheerst dus ook alle routine handelingen als ademen )hyperventilatie), hartslag, bloedsomloop, lichaamstemperatuur, spijsvertering, autorijden, fietsen, zwemmen, etc.
Wanneer wij nu iets willen weten dan "bevragen" wij het onbewuste. Het antwoord komt via onze willekeurige )onbewuste) spierreflexen in de arm en hand die de pendel vasthoudt en deze doorgeven aan de pendel die daarop vervolgens in bepaalde richting of naar een bepaalde waarde gaat bewegen.
Pendelen is dus een middel om de enorme hoeveelheid kennis die in ons onbewuste is bewust te maken en op te lossen.
Vooral angsten spelen een sterke, overwegende rol in het onderbewuste. Ook de waarde (vaak negatief) die het onderbewuste aan deze voorvallen heeft gegeven bepalen jou gedrag, maar ook de manier waarop jij naar de wereld kijkt en deze kleurt.
Mogelijk vraag jij je wel eens af waarom dat jij steeds weer dingen die jij je voorneemt toch niet doet. Dat komt vaak omdat jij het bewust misschien wel wilt, maar dat jouw onderbewustzijn anders geprogrammeerd is en dat het daarom niet gebeurt.

VanOnbewustOnbekwaam
NaarBewustOnbekwaam
TotBewustBekwaam
En uiteindelijkOnbewustBekwaam

Pendelen kan deze "hiaten" tussen jouw denken, jouw zeggen en jouw doen duidelijk maken en jou daarmee bewust inzicht verschaffen in jouw onderbewuste en daarmee het )vaak negatieve) mechanisme opheffen. Pendelen kan o.a. toegepast worden bij:

  • Aura en chakra meting )energetische waarde)
  • Onbewust gedrag
  • Levensvraagstukken )Relaties, vriendschap,Seksualiteit,etc.)
  • Opvoedingsvraagstukken )waarden en normen,etc.)
  • Gezondheidsvragen
  • Voedingsvraagstukken )Kruiden, Vitamines,etc.)
  • Gebruik van doeltreffende Edelstenen
  • Contact met Overledenen

Het grote voordeel van de test is ook dat onnodig veel praten en psychologiseren van de "problemen" geheel overbodig wordt om er achter te komen waar de oplossingen liggen en wat hiermee te doen.
Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze )gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.........


Bovisschaal Pendeltest
Test jouw eigen specifieke levenskracht
Negatieve invloeden op gezondheid Pendel test
Test negatieve invloeden op jouw gezondheid
Pendeltest voor Edelstenen
Test welke halfedelsteen bij jou past voor het herstel van jouw harmonie/balans of voor groei.
Web Design
* Online