Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
kinesiology arm test strong
Jouw afirmaties zijn in overeenstemming met je onderbewuste
kinesiology arm test weak
In je onderbewuste bevinden zich overtuigingen die je niet laten bereiken dat wat je wilt

Arm Test

Spier en Bewustzijn Test

"Ons lichaam is een groot samenhangend energie systeem". Deze energieën gaan door de meridianen in het hele lichaam.

In de toegepaste kinesiologie worden spiertesten gebruikt om tot een diagnose te komen. Een van de bekendste spiertests is de zogenaamde Arm Test. Dit betekent dat diegene die getest wordt zijn arm uit steekt bijvoorbeeld een arm naar voren. Wij als tester zeggen dan 'houd vast' en duwen vervolgens heel zachtjes op de arm. Er zijn dan drie mogelijkheden:

  1. Er is geen stress: degene die getest wordt, kan de duwkracht van de tester gemakkelijk 'houden'.
  2. Er is wel stress: de arm 'houdt niet' en gaat naar beneden. Dit heet: onder facilitatie.
  3. Er is zoveel stress, dat het lichaam dit niet kan tonen, de spier 'bevriest' als het ware. Dit heet: over facilitatie.

Door het testen van spieren kan inzicht verkregen worden in de lichamelijke, psychische en de voeding gesteldheid van een persoon.

Het grote voordeel van de test is ook dat onnodig veel praten en psychologiseren van de "problemen" geheel overbodig is om er achter te komen waar de oplossingen liggen en wat hiermee te doen.
Omdat kinesiologie dus ook de psychische kant aanpakt, kunnen de spiertesten tevens inzicht geven in (vaak onbewuste) belemmerende overtuigingen en patronen.
Wij zoeken tevens naar de achterliggende oorzaak van klachten (bijvoorbeeld allergieën, hoofdpijn, vermoeidheidsklachten, leer problemen, stress).
Voor het behandelen van klachten wordt gebruik gemaakt van technieken uit de chiropractie, acupressuur, massage technieken, voedingsleer en orthomoleculaire geneeswijzen. Dit kan bestaan uit massage en/of licht aanraken van acupunctuurpunten en/of het aanvullen van vitaminen en mineralen.
Vaak passen wij als een soort second opinion (verificatie) ook nog een pendeltest toe.

Wij raden jou ook aan om altijd eerst onze (gratis) Persoonlijkheidstest te doen. Verder kunnen er, in overleg, nog andere testen worden gedaan op basis waarvan wij indien gewenst een Ontwikkelplan, samen met jou, kunnen maken.

Jouw Tijd..............Jouw Pad................Jouw Keuze........

Jouw Liefde..........Jouw Geluk.............Jouw Genot.......


Spiertest

Kinesiologie Arm Test Evenwicht
Overtuigingen in balans
Kinesiologie Arm Test Evenwicht
Overtuigingen in onbalans

Web Design
* Online