Centrum Voor Spirituele Ontwikkeling

Nieuwsbrief Liefdeslicht

NIEUW
Chakra' s Geluidmeditaties
Kundalini verlichting
inspiratie
Gewoon zijn wie jij bent....

Informatie


Tot juni 2020 hebben wij (Raquel en Gerard) samen deze site opgebouwd en ontwikkeld. Op 19 juni 2020 verliet Gerard onze fysieke wereld. Hij is eeuwig aanwezig in de sferen van de Geest.
Vanaf dat moment besloot ik (Raquel) door te gaan en een ander draai te geven aan ons "Centrum Voor Spirituele Ontwikkelen". Het Vereenvoudigen en gefocust op activiteiten waar ik mee bezig ben en met enige regelmaat een nieuwsbrief te publiceren met een aantal artikelen die ik persoonlijk belangrijk vind om te delen. Dit betreft kwesties die verband houden met het behoud van ons welzijn, op alle niveau's.
In deze aardse realiteit kunnen wij, mensen, niets anders doen dan het organiseren van de verschillende aspecten die een rol spelen in ons leven in compartimenten te zetten en ze afzonderlijk onderzoeken. Ik doe dat zelf ook, rekening houdend met het weten dat alles met elkaar in verbinding staat. Men beschouwt geestelijke- en voedingsproblemen van ons fysieke lichaam of communicatie- en psychische problemen meestal als aparte gebieden. Wij kunnen niets anders doen, wij doen het constant, ons brein kan de dingen en niet-dingen niet als geheel beschouwen. Het is het resultaat van de evolutie die de mensheid heeft ondergaan, gebaseerd op materialisme. Op andere momenten binnen de evolutie van het menselijk bewustzijn, werd het leven vanuit andere perspectieven ervaren, in harmonie met natuurlijke processen, waardoor een andere vorm van interactie met alle bestaande wezens mogelijk was.

Voor de goede orde
Hier een paar punten die waarschijnlijk van belang zijn voor jou die hier gekomen bent voor informatie


Contacgegevens
Adres: E-Mail Telefonisch
Prunuslaan 8
3911 HC
Rhenen
info@liefdeslicht.com +31623946034


Bij het navigeren door de site zul je nog steeds verschillende activiteiten vinden die wij samen deden.
Er komen nog veel aanpassingen.
Er blijft alleen één test mogelijk, nl. de Zelfvertrouwen test.
De afdeling artikelen, gepubliceerd door middel van het Nieuwsbrief, blijft bestaan en toegankelijk voor idereen.
Het gedeelte over begeleiden en mogelijke therapieën wordt aangepast. Neem contact met mij op voor de actuele mogelijkheden.
De bestaande meditaties blijven toegankelijk voor iedereen. Binnenkort zullen nieuwe meditaties op staan om online zelf in jouw eigen tempo te doen.
Online cursussen zullen hier, gratis, op een eenvoudige wijze en praktisch worden geplaatst. Deze zijn nog in bewerking, graag hier geduld mee hebben. Het zal hiervoor niets voor terug gevraagd worden.
Vergoedingen voor materialen en vervoer zullen op afspraak, in overeenstemming, gesteld worden. Hier wil ik zoveel mogelijk klantgericht handelen. Daarvoor is een goede communicatie van belang.
De informatie die je op de site vindt komt van bronnen van boeken van eigen collectie, en van gelijkwaardige artikelen op internet. Eigen inzichten zet ik ook vaak in. Daarvoor gebruik ik opgedane kennis uit cursussen en uit zelfstudie en zelfonderzoek.

Ik sta open voor suggesties, echter wil ik jullie aanmoedigen om het te doen. Ik zal erg dankbaar voor zijn.
Waar liggen jouw interesses, wat kan ik voor je betekenen?
informatie is kennis vergaren
Informatie, kennis vergaren
richting wijzers
Er is overal altijd iets te ontdekken
Informatie in jouw handen
Een wereld van informatie in jouw handen

Web Design
* Online